Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöllek webáruházunkban!

Péteri Dániel vagyok, a PD - carpfishing tulajdonosa. Vállalkozásom célja, hogy csapatommal minél több horgászt tudjunk országszerte élményekhez juttatni termékeink, és az általunk gyártott médiatartalmak által.

Horgászati tevékenységem kezdete egészen kiskoromra tehető. A horgászat iránti szenvedélyemet nagypapámnak, a zoológiai körökben elismert, néhai dr. Mészáros Lászlónak köszönhetem, akitől megtanulhattam és elleshettem a horgászat azon fortélyait, amit a „nagy könyvben” nem tanítanak. Az alapoktól elindulva jártam végig a szamárlétrát, majd a pontyhorgászat volt az, ami teljesen elragadott.

2020-ban testvéremmel, Dáviddal belefogtunk egy projektbe, elhatároztuk, hogy a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatunkat „összegyúrjuk”, így megalkottunk egy teljesen egyedi, új irányzatot képviselő natúr termékcsaládot, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban.

Mivel mindketten környezetvédelmi szakon végeztünk, igyekszünk tevékenységünkkel, az általunk forgalmazott termékekkel és csomagolásunkkal minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után.

Szlogenünk: NATURALLY - TERMÉSZETESEN