Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ECO Sinkers Grippa 300 g

1.380 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 18.
Gyártó:

Leírás

Az ECO Sinker Grippa lapos formában van kialakítva, kis kiemelkedésekkel, karmokkal. Ezek feladata, hogy a nehezéket helyben tartsák különböző típusú aljzatokon, törésoldalakon. Behúzós horgászat esetén, még nagyobb távolságokon is egy helyben tartják szerelékünket. Nagyobb térfogatának köszönhetően sokkal kevésbé süllyed a puha iszapba, és fárasztás során is kisebb ellenállással bír, mint az ólom. A nagy mélység és a kedvezőtlen körülmények ellenére pontosan süllyed a vízoszlopban, így a szerelékedet pontosan a meghatározott helyre tudod húzni anélkül, hogy az összegubancolódna.

Minden termék rendelkezik egy bizonyos folyadékfelvevő képességgel, ezért horgászat előtt akár dippelhetjük is. A meghatározott súlyát akkor éri el a nehezék, amikor megszívta magát vízzel!

Az ECO Sinker univerzális méretű (8-as) forgót tartalmaz, amely könnyen illeszkedik minden típusú kapocshoz és gumihoz. Anyagösszetételét tekintve hét komponensű vasbeton keverék, amely nem mérgező, környezetbarát és megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. Másik nagy előnyük még, hogy minden típusa mágnesezhető, így könnyen eltávolíthatók a vízből és újra felhasználhatók, ami még értékesebbé és fenntarthatóbbá teszi, és a pénztárcánkat is kíméli.

Gondolj a természetre - horgássz zölden!

Paraméterek

Méret 300 g